LN Muse: Sophie Van De Vyver

LN Muze: Sophie Van De Vyver

Sophie Van De Vyver

Persoonlijk stylist / fashion influencer / houdt van reizen in stijl

Hoe gaat het met jou en hoe is het leven?

Ik zit nu op een geweldige plek. Het leven is druk, maar ik heb een evenwicht gevonden dat haalbaar lijkt. Vorig jaar was overweldigend met een toestroom van verzoeken, en ik had moeite om het bij te houden. Maar nu ben ik erin geslaagd mijn verplichtingen te stroomlijnen en me te concentreren op wat echt belangrijk voor mij is. Als stylist, influencer en kleur- en stijladviseur draag ik meerdere hoeden. Mijn hoofdberoep ligt echter op het gebied van beïnvloeding. Het begon allemaal vlak voor de lockdown, toen ik mijn outfitinspiraties online begon te delen, en het ging in een ongelooflijk tempo van start. Wat mij opviel was een gebrek aan inspiratie bij vrouwen in mijn leeftijdsgroep, en dat is waar mijn kracht ligt: ​​het bedienen van vrouwen zoals ik die op zoek zijn naar stijlinspiratie en begeleiding.

Hoe begin jij je dag?

Er is voor mij geen vaste routine, want elke dag is gevuld met unieke ervaringen en kansen. Er is echter één ding dat ik consequent doe: begin mijn dag door een outfit te delen in mijn verhalen. De ene dag ben ik misschien bezig met fotoshoots of personal shopping, de volgende dag ben ik aanwezig bij evenementen of doe ik stylings, en ben ik onlangs bij een modellenbureau gaan werken, wat nog meer diversiteit aan mijn dagelijkse ervaringen toevoegt.

Waar vind je inspiratie?

Veel op internet natuurlijk, maar ik lees ook veel tijdschriften, vooral Engelstalige. Hallo UK & Grazia UK, ook om mijn Engels op te frissen. Dat is ook niet altijd inspiratie, maar ook trends. Hoe ik het combineer is eigenlijk puur persoonlijk en door dingen uit te proberen.

Wat is een stad waar je altijd al van hebt gedroomd om naartoe te reizen?

Zonder twijfel Japan. De aantrekkingskracht van het Oosten roept mij aan, en ik voel mij aangetrokken tot dit continent. Als ik aan mijn reizen begin, heb ik een sterke affiniteit met bestemmingen met water, omdat ik verlang naar de uitgestrektheid en openheid die het met zich meebrengt.

Waar kom jij tot rust?

Cruisen heeft een speciaal plekje in ons hart. Het is een magische ervaring die ons in staat stelt ons onder te dompelen in de rustgevende omhelzing van de diepblauwe zee, waar de ritmische golven en uitgestrektheid een ongeëvenaard gevoel van rust creëren. Het is op deze momenten dat we troost vinden en de stress van het dagelijks leven echt kunnen loslaten. Zon is voor mij ook heel belangrijk!

Wanneer/waar draag je je LN-stuk?

Ik heb al een paar stuks van LN. Eén heb ik al jaren, en de andere heb ik zelf gebreid! Ik neem ze altijd mee, waar ik ook heen ga, want voor mij zijn het stukken die je net dat beetje extra warmte en comfort geven. Ik neem ze dan ook vaak mee op vakantie of op reis. Voor mij is het echt essentieel. Ik hou ervan hoe puur de materialen zijn en ze zijn tijdloos. Ik bewaar ze voor altijd.

Heb jij een levensmotto?

Mijn stokpaardje is natuurlijk Sophisticated (van Sophisticatedbox), er altijd netjes uitzien, daar wil ik voor staan. Inspireer anderen en probeer een rolmodel te zijn.

Wat wil je over 10 jaar doen?

Dat is een lastige, want ik word dan 67 jaar *lacht. Ik hoop dat ik zo lang mogelijk mag doen wat ik nu doe, ik hou echt van mijn werk. Verder hoop ik gewoon dat ik gezond blijf en de kans krijg om bij de mensen te zijn van wie ik het meest houd. Binnen 3 jaar verhuizen wij naar een flat & dan stop ik ook met de stylingstudio in mijn huidige woning. We zullen zien wat de toekomst brengt!

5 korte vragen:

Hoe zou jij jezelf omschrijven in 3 woorden?
Verfijnd, positief en warm

Welk kledingstuk moet iedereen hebben?
Een spijkerjasje! Ik heb er veel *lacht

Wat maakt jou het gelukkigst?
Bij mijn kinderen zijn. Ze wonen allemaal vrij ver weg en hebben een heel druk leven. Als we iedereen één keer per jaar bij elkaar krijgen, ben ik het gelukkigst.

Waardoor voel jij je het meest jezelf?
Als ik iets met mode kan doen en spontaan kan zijn.

Wat zijn de drie dingen waar je niet zonder kunt?
Zonneschijn, af en toe een glaasje bubbels en koekjes, ik ben er echt verslaafd aan *lacht


laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles