LN Muse: Sara Delesie

LN Muse: Sara Delesie

Sara Delesie

Keramist / mama van Renée en Marcus / Leven doen met Andreas / alles wat energie krijgt groeit

Hoe gaat het met je en wat doe je in het leven?
"Hoe is het met je?" is altijd een vraag waar ik nooit echt op kan reageren met een kort antwoord. Dus ik heb de neiging om het te kwalificeren met: “Vandaag? Ik ben... of.... !

Vandaag gaat het, en over het algemeen, goed met mij, ik ben een gelukkig mens! Ik maak al een tijdje een megatransformatie door, niet altijd een vreugdevolle! Het voelt soms heel zwaar en donker, maar het is fijn om te weten en te voelen dat er af en toe licht naar binnen kan stromen! En dat licht komt vaker binnen en blijft meestal hangen! Het is fijn om mezelf zo te leren kennen, om mezelf de ruimte te geven om te leren, te groeien en te bloeien. Het voelt goed om trauma’s en blauwe plekken te bekijken en aan te pakken. Ik heb vertrouwen in mezelf en vertrouw op het leven. Ik leef in het moment, dag na dag.

Ik ben in de eerste plaats moeder van twee kleintjes in volle groei en bloei! Daarnaast ben ik de beste vriend en lieveling van Andreas. We doen het leven fulltime samen. Ik ben keramist en Andreas vult mij heel mooi aan in het atelier. We verzetten bergen en hebben een geweldige tijd samen.

Hoe begin jij je dag?

Ik zou hier graag iets inspirerends willen schrijven, haha, iets rustigs en vredigs. Maar helaas! Meestal worden we veel te vroeg wakker terwijl Marcus schreeuwt. *lacht. Marcus wordt (voorlopig) nooit rustig wakker. Altijd full-on vanaf het begin. Maar dan gaan we allemaal samen naar beneden, ik zet koffie voor mezelf en maak ontbijt voor de kinderen en mezelf. Andreas gaat altijd heel vroeg naar de werkplaats, daar is hij zo aan gewend (hij is elektricien) en geniet 's morgens vroeg van de rust. En dan houden we ons bezig tot we ons klaar moeten maken voor school en de opvang! Even wat kleuren/knutselen en ik vind het erg leuk om even door Instagram te scrollen.

Waar laat jij je inspireren?
In het dagelijks leven, vooral in de natuur en eigenlijk alleen maar kleine geneugten en gewone dagelijkse genoegens! Een echt goede koffie, gezellige plekken, lekker eten, leuke momenten gedeeld. Ik vind het altijd leuk om daar iets extra bijzonders van te maken. Luisteren naar de geluiden van de natuur, mensen kijken in de stad, goede gesprekken met willekeurige mensen of vrienden. Podcasts over het leven (meer spiritueel). Naast Instagram is Instagram echt mijn moodboard. Ik volg bijna niemand die ik ken, ik hou van mooie beelden, inspirerende teksten... Ik volg dus alleen volgers die mij inspireren. En deze lijst is heel divers: fotografen, restaurants, winkels, keramisten (uiteraard!) of andere creatievelingen.

Wat is een stad waar je altijd al van hebt gedroomd om naartoe te reizen?
Ik moest hieraan denken omdat ik altijd het liefst naar plekken in de natuur en stilte reis! Ik hou van de stad voor een weekend. Rondslenteren, koffie drinken, lekker lunchen en leuke winkeltjes opzoeken. MAAR, ik wil heel graag ooit naar Japan. Het lijkt mij een fantastisch inspirerende plek! Niets dan schoonheid. Van de natuur, tot de gebouwen, tot goed gemaakte koffie, tot de goedgestylede mensen op straat.

Waar kom jij tot rust?
Zeker in de natuur, het liefst dichtbij bergen en bos! We zijn onlangs ook verhuisd naar ons huisje in Frankrijk, in een klein dorpje, weg van alles, onze tuin gaat over in het bos. Het is hier vredig en stil, het leven gaat langzamer. Zo'n geweldig gevoel. Oh en 's nachts, liggend op mijn stekelige acupunctuurmat! Het is geweldig om de dag zo af te kunnen sluiten.

Wanneer/waar draag je je LN-stuk?
Ik draag hem altijd, waar ik ook ga! * lacht. Ik heb de slordige Stevie en draag hem echt bijna dagelijks. Het is zo ongelooflijk zacht. Ik heb hier net ook de fotoshoot gehad en de truien die ik mocht passen droeg ik direct op mijn huid, dat kan met geen enkele andere trui die ik bezit. Het is eigenlijk een beetje verslavend. Ik heb hier ook een LN breideken waar ik elke avond op mijn blote huid onder lig om de dag af te sluiten, liggend op mijn stekelige matje, met mijn koptelefoon en oogkussentje op, zalig!

Heb jij een levensmotto?
Alles wat energie krijgt, groeit! Het is vanzelfsprekend! Ik denk en houd daar heel sterk aan vast.

Wat wil je over 10 jaar doen?
Ik kijk eigenlijk nooit te ver vooruit, ik ben graag waar ik nu ben! Al hoop ik over tien jaar wel te kunnen uitslapen. En misschien terug met alleen Andreas naast me in bed - al geniet ik er nu enorm van om samen met ons vieren in bed te slapen. Ik hoop ook te blijven groeien en bloeien, daar heb ik het volste vertrouwen in. Geniet volop van het leven in het moment en laat de controle los. En dankbaar zijn voor alles wat op mijn pad komt.

5 korte vragen:

Hoe zou jij jezelf omschrijven in 3 woorden?

Ik ga hier affirmaties kiezen!
- Ik ben licht en liefde
- Ik ben veilig in mijn eigen lichaam
- Ik ben gezond en energiek

Welk kledingstuk moet iedereen hebben?
Een goede spijkerbroek (ik leef al jaren in dezelfde boyfriend jeans), de LN Knits Sloppy Stevie en ik mocht zojuist mijn nieuwe favoriete trui (The Lacy Laura Jumper) dragen.

Wat laat jou het meest lachen?
De gekke praatjes van Andreas, mijn kinderen en Rolo (onze hond) en wanneer het kind in mij los kan laten! Vorige week ging ik wandelen met een vriendin, zo’n vriendin waarmee ik bijna letterlijk samen meld. En op een gegeven moment kwamen we een prachtig stukje natuur tegen, we deden onze schoenen uit om op blote voeten verder te lopen, we werden helemaal wild, begonnen in de modder te stampen, brullen en tieren, lachen! Hou ervan!

Waardoor voel jij je het meest jezelf?
Als ik het gevoel heb dat ik me niet hoef in te houden. Met Andreas, de kinderen en de juiste vrienden. En ook in de natuur zie ik mezelf al ergens in een bos staan, een beetje springen, schreeuwen en de tijd van mijn leven hebben. Oh en in de studio natuurlijk! Handen in de klei, voelen, inchecken, creëren.

Wat zijn de drie dingen waar je niet zonder kunt?
Mijn stekelige matje, een tuin vol bladgroen en bloemen, en wollen truien.

 


laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles