LN Muse: Morgane Leten

LN Muse: Morgane Leten

Morgane Leten.
Liefdevolle echtgenote van Jan / Moeder van Richard/ Mede-oprichter van Guud vrouw / Gepassioneerd door menstruatie

Op een Belgische lentedag vloog Morgane over vanuit het zonnige Portugal voor een groot evenement voor haar bedrijf en we hadden een leuke babbel tijdens de lunch en praatten over haar leven in het Zuiden, haar doelen en inspiratie.

Hoe gaat het met je en wat doe je precies in het leven?

Spannend! Allereerst gaat het goed met me, het is een stressvolle tijd voor mij met veel reizen omdat ik in Portugal woon. Op dit moment ben ik een week in België voor Wereld Menstruele Gezondheidsdag. Ik ben met mijn zoon naar België gekomen, dus dat kost wat meer energie *lacht*. Ik voel me een beetje moe, dus dan weet ik dat ik wat meer zelfzorgmomenten moet nemen, zoals vroeg naar bed gaan, een bad nemen. Verder is alles nu goed!

Ons bedrijf (beheerd samen met Jan, haar man) is Guud Woman, the place to be voor vrouwen die hun cyclus willen verbeteren of ondersteunen.

Guud kwam uit een persoonlijk verhaal, ik stopte met de pil, ik moest maanden wachten op mijn menstruatie, ik kreeg de diagnose PCOS, ik had acne en stemmingswisselingen, ze vertelden me dat het moeilijk zou worden om zwanger te worden (wat niet zo was) t *lacht*), maar toen realiseerde ik me dat ik niets over mijn lichaam weet. Ik begon te lezen en te studeren en realiseerde me dat we allemaal onze menstruatie in ons voordeel kunnen gebruiken. 

We begonnen eerst met het opleiden van vrouwen en later werden de supplementen ook een onderdeel van ons bedrijf.

Hoe begin jij je dag?

Ik begin mijn dag altijd met het meten van mijn lichaamstemperatuur om mijn cyclus bij te houden. Daarna doe ik minimaal 10 minuten yoga of stretch. Als ik het niet doe, voel ik dit meteen de hele dag door. Ik ben onlangs begonnen met het gebruik van de app kalm. Ik doe het nog niet elke dag en nu probeer ik ernaar te luisteren terwijl ik mijn yoga doe.

Daarna is het ochtendspits, ontbijt met mijn zoon. Ik ontbijt altijd omdat het de belangrijkste maaltijd van de dag is (vooral voor vrouwen) en ik neem mijn supplementen. De route naar school is echt prachtig (naast de kustlijn) en op weg naar huis luister ik naar een podcast. Dan begin ik aan mijn werkdag.

Waar haal je inspiratie uit voor werk of projecten?

Luisterend naar podcasts zag ik onlangs de serie op Netflix 'the principles of pleasure' of scrollend door enkele Instagram-accounts. De meeste inspiratie krijg ik als ik niet in mijn werkomgeving ben. Als ik op reis ben, ook als ik onderweg ben. Ook haal ik veel inspiratie uit het praten met onze klanten.

Wat zijn je favoriete plekken? (Om op vakantie te gaan, in België, eetgelegenheden … ?)

Dichtbij de zee. Een van mijn gelukkige plekken is op Lanzarote. Ik ging er als klein kind altijd met mijn ouders heen en het is een sporthotel (Club La Santa) en het is alles waar ik van hou: sport, strand, zee en gezond eten.

Ik heb een passie, of zelfs een obsessie met biologische winkels. In België zijn we er nog niet helemaal maar in LA heb je Erewhon, It's heaven! *lacht*. Je vindt er afhaalmaaltijden, sappen, koffie, … Ze hebben ook een cappuccino met koudgeperste kokosmelk. Het kost je 16 $, maar het is het zo waard. Het is een geniale winkel. Ik kan er uren in doorbrengen. We vonden een biologische winkel in Portugal en het is mijn favoriet. Als ik rijk was, zou ik er elke dag winkelen *lacht*.

Waar kom jij tot rust?

Lanzarote. Het is alweer een tijdje geleden dat ik op vakantie ben geweest en ik zou er weer heen moeten gaan om te ontspannen en een pauze te nemen. Ik kom ook tot rust door naar het strand te wandelen, ademhalingsoefeningen, … Ook als ik in het vliegtuig zit, kan niemand je bereiken, heb je geen wifi, dan kan ik een film kijken zonder me schuldig te voelen *lacht*.

Je favoriete LN-stuk?

Ik heb een paar stukjes. Mijn eerste aankoop van LN Knits was een geweven T-shirt. Ik heb altijd tegen Ellen gezegd, dat ik bij mijn eerste salaris (als ondernemer betaal je jezelf in eerste instantie geen salaris), een LN-stuk koop. Ik kon niet wachten, dus kocht ik het toch en toen kocht ik met mijn eerste salaris een breisel.

In mijn garderobe probeer ik ook meer duurzame merken te hebben. In de uitverkoop dit seizoen kocht ik het lila T-shirt en badpak  en ik ben er dol op! Het beste aan LN-breisels is dat je de breisels op je blote huid kunt dragen. Het is alsof de breisels veranderen met de seizoenen, dus in Portugal is het een echte musthave.

Heb jij een levensmotto?

Ik zeg altijd dat het beste nog moet komen, maar dat wil ik niet meer zeggen. Ik ben een perfectionist en ik wil altijd meer, maar ik moet genieten van wat er nu is. Soms heb ik te veel haast dat ik niet kan genieten van mijn overwinningen of prestaties. Als ik in het moment leef, ben ik veel gelukkiger.

Ik zou het moeten veranderen in 'de kracht van nu'.

Wat is je grootste droom of andere dingen die je wilt bereiken?

Mijn droom is om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om de kracht van hun cyclus te ontdekken. Het heeft mijn leven echt veranderd, dus ik wil dat andere vrouwen dit ook ontdekken. Op persoonlijk vlak wil ik een balans vinden tussen mijn werk en privéleven. Ik hou echt van werken en ik weet dat ik te veel werk. En dat raakt mijn familie soms. Guud vrouw is mijn tweede baby en ik kan mijn eerste baby (mijn zoon Richard) niet vergeten.

Ik ben ermee bezig!

--

Krijg 10% korting op je eerste aankoop van GUUD woman (eenmalige aankoop of een abonnement) met de code LNKNITS10. Klik hier.
Ellen: " Sinds mijn zwangerschappen en zware bevallingen sukkel ik al jaren met mijn menstruatiecyclus. Hevig bloedverlies resulteerde in geheugenverlies, krampen, migraineaanvallen en algemene zwakte. Ik heb twee baarmoederoperaties ondergaan (niche & adenomyose), waarvan de laatste ( 22 januari) was succesvol. De GUUD-supplementen hebben me echt geholpen mijn pijnniveaus, bloedingen en algemeen welzijn (zowel fysiek als mentaal) te verlagen. Ik raad deze geweldige supplementen ten zeerste aan aan elke vrouw die probeert om hun menstruatie weer op het goede spoor te krijgen. ``

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles