LN Muse: Liene Meneve

LN Muse: Liene Meneve

Liene Meneve
Moeder van Sézane en Loewè / Visagist / Illustrator / Een echte LN-ambassadeur
Op een heerlijke zonnige herfstdag bezochten we Liene in haar prachtige atelier en kletsten we wat over het leven, haar kinderen en haar inspiratie.

Hoe begin jij je dag?
Het begin van mijn dag hangt af van hoe druk mijn dag is. Ik heb niet echt een goede ochtendroutine omdat mijn dagen zo veelzijdig zijn. Als ik een langzame ochtend heb, neem ik de tijd om met de kinderen te ontbijten, me klaar te maken en mijn make-up te doen. Andere dagen ga ik vroeg op pad en zie ik mijn kinderen niet eens. Het enige wat ik echt nodig heb, is mijn koffie, elke dag. Ik heb het nodig om te beginnen en ik hou van dat kleine momentje voor mezelf. Ik hou er niet van om mijn dag gestrest te beginnen en ik hou er niet van om me 's ochtends te haasten. Ik ben ook geen eindeloze snoozer.
Die helft van onze extra in bed zal me niet meer uitgerust laten voelen. Dus als er één ding is dat geldt voor hoe ik mijn dag begin: ik begin er rustig aan.
Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik word door veel dingen geïnspireerd, op straat, als ik onderweg ben, dingen die ik lees. Ik schrijf veel op, soms maak ik zelfs een stemopname, mijn hoofd tolt altijd van de ideeën. Ik voel wel dat als ik het rustiger aan doe, ik op een leuke manier meer geïnspireerd raak. Zoals wanneer ik op vakantie ben, kom ik altijd met nieuwe ideeën en projecten.
Door te vertragen raak je meer geïnspireerd, dus waar kom je tot rust?
Het klinkt misschien cliché, maar in de natuur. En als ik uit eten ga. Je zit niet de hele tijd op je telefoon, je bent bij de mensen van wie je houdt. Als ik alleen ben, denk ik veel na, ik heb een erg rusteloze geest.

Je draagt ​​altijd de mooiste kleding, waar haal je je mode-inspiratie vandaan?
Overal. De cliché-antwoorden vind je op straat, in tijdschriften en op Instagram, maar ook in kunst en kleuren. Ik heb ook een map op mijn telefoon met outfits die ik droeg. Het geeft me een bron van inspiratie op dagen dat ik niet weet wat ik aan moet trekken. Ik hou ervan om me mooi te kleden om uit eten te gaan, om vrienden te bezoeken, maar ik voel me ook heel vrouwelijk in een spijkerbroek en een simpele top. Het hangt echt van dag tot dag af.
Mijn uiterlijk hangt ook sterk af van mijn humeur. Een goede outfit is niet altijd een goede combinatie maar wel een look waar jij je op die dag prettig bij voelt. Soms heb je de ene dag een mooie outfit, maar draag je een andere dag dezelfde look en voel je er helemaal niets van. Ik kan mijn uiterlijk niet beschrijven. Als ik één ding moet zeggen is het: lichte kleuren. Zelfs mijn kinderen dragen altijd lichte kleuren. Mensen hebben altijd zoiets van "oh je zoon draagt ​​​​wit, het wordt zo snel vies". Maakt niet uit, andere kleding moet ook gewassen worden, ik was alleen wat meer. *lachend
Wat zijn je favoriete plekken? (Om op vakantie te gaan, in België, eetgelegenheden … ?)
Ons leven draait om eten. Mijn man en ik ontdekken graag nieuwe plekken om uit eten te gaan. Het hangt ook af van het moment of zelfs het seizoen, dus het is moeilijk om maar een paar plaatsen te kiezen. Als ik er een paar moet noemen:
Mok (Leuven)
Koffie & Staal (Leuven)
Rossi (Leuven)
EssenCiel (Leuven)
Couvert Couvert (Leuven)
De Optimist (Leuven) in de zomer

Ik heb ook wekelijks kleine dingen waar ik blij van word.
Wat we altijd doen is in het weekend naar Korst, een bakkerij met het lekkerste zuurdesembrood. We winkelen graag lokaal, kopen ons eten bij een goede slager en vinden goede groenten op de biologische markt.

Wat is je favoriete LN-stuk?
Dit seizoen is het zeker de Dotty Daisy Jumper.
Over het algemeen ben ik een grote fan van LN omdat alle items zo veelzijdig zijn. Je kunt de stukken voor elke gelegenheid dragen, of je nu casual wilt kleden of juist een fancy dress draagt ​​voor een feestje. Als ik niet te veel over mijn look wil nadenken, kies ik 90% van de tijd voor een LN-stuk, want voor mij zijn de stukken die ik graag draag vooral vanwege de pasvorm en kwaliteit. Ik weet zeker dat als u LN één keer koopt, dit niet uw laatste item zal zijn. *lacht
Wat is je grootste droom of heb je doelen die je wilt bereiken?
Mijn persoonlijke doel is dat ik meer tevreden moet zijn met wat ik nu heb. Ik ga ervan uit dat ik elke dag kan doen waar ik van hou en ik wil het altijd beter doen en meer doen. Ik moet me realiseren dat ik eigenlijk een heel gelukkig mens ben.
Ik hoop ook dat ik aan nog veel meer projecten en ideeën kan werken. Ik heb te veel ideeën in mijn hoofd, maar te weinig tijd. Wat betreft mijn carrière wil ik weer meer tijd hebben om te schilderen. Ik droom van een tentoonstelling met mijn werk. Ik wil ooit beroemd worden om wat ik doe, niet om wie ik ben.
Ik hou ervan om mensen een goed gevoel te geven, en om met een heel persoonlijke benadering te werken, of het nu gaat om make-up om iemand meer zelfvertrouwen te geven, of het maken van een persoonlijk kunstwerk of schilderij, … ik hoop dat dit de
plek waar ik dit verder kan nastreven.
Iedereen is meer dan welkom om mijn happy te bezoeken
plaats!

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles