LN Muse: Katrien Kegels

LN Muse: Katrien Kegels


Katrien Kegels

Oprichter van Chicks on Waves / moeder van Morris en Louis / soulvolle surfer / natuurliefhebber

Tijdens de kerstvakantie van Ellen bezocht ze haar oudste zus en praatte met haar over het leven.

Je hebt zo'n geweldig bedrijf en projecten, wat zijn de belangrijkste projecten waar je nu aan werkt? Heel erg bedankt. Ik bied al jaren surf- en yogaweken aan voor vrouwen in de Algarve. Het samenbrengen van vrouwen van over de hele wereld zorgt voor een heerlijke energie tijdens onze retraites. Door surfen en yoga kunnen vrouwen loskomen van hun dagelijkse leven en opnieuw contact maken met zichzelf en gelijkgestemde zielen. Zout water is de perfecte therapie om stress los te laten. Ik vind het echt meditatief en voor velen is het een bewuste manier om de dag te beginnen. Ik geloof dat we een veilige plek hebben gecreëerd voor vrouwen waar ze echt zichzelf kunnen zijn terwijl ze verzorgd worden. De villa is geweldig, gelegen in een prachtig natuurpark met een adembenemend uitzicht op de oceaan, op slechts een korte wandeling naar een idyllisch strand. Iedereen is welkom. Geen leeftijdsbeperkingen.

Wat is er nieuw ? Ik besloot onze prachtige villa in de zomermaanden en de paasvakantie per week te verhuren om tijdens de vakantie meer tijd met mijn gezin door te kunnen brengen. U kunt uw familie, vrienden meenemen en uw eigen perfecte vakantie samenstellen in onze One Life Lodge. De villa heeft alles wat je nodig hebt. Het heeft ook een sauna. Bekijk de beschikbare weken.

Hoe begin jij je dag?
Ik zou graag zeggen dat ik de dag begin met surfen, maar moeder zijn van 2 jonge jongens laat me dat niet toe :). Dus ik begin mijn dag met een kopje koffie en goede voornemens. Ik doe een korte yogaoefening nadat de jongens naar school zijn gegaan en ruim de rotzooi op die ze hebben gemaakt om mijn werkdag thuis te beginnen. Niet zo heel interessant.

Waar laat je je inspireren?
Ik laat me door veel dingen inspireren. Dit kan van alles zijn wat met de natuur te maken heeft. Ik hou van de kleuren van de zonsondergangen met pastelkleurige luchten. Ze zijn zo dromerig. De oceaan natuurlijk met al zijn gemoedstoestanden, lange wandelingen over verlaten stranden en ik ben altijd op zoek naar strandschatten zoals schelpen en drijfhout, bijzondere rotsen etc. Ik denk dat ik
zou op een strand kunnen wonen :). Ook citaten, foto's, schilderijen, ..

Wat zijn je favoriete plekken?
Costa Rica in het zuiden heeft een speciaal plekje in mijn hart. Het is letterlijk in de jungle, met hurler-apen,
papegaaien, krokodillen, pelikanen en zeeschildpadden. De geluiden van de natuur zijn luid met concerten van krekels en kikkers. Het wilde leven en de geweldige golven daar maken deze plek mijn favoriete stukje in het paradijs. Ik hoop snel terug te keren, want het is 10 jaar geleden dat ik er voor het laatst was. In Portugal zijn er veel plaatsen. Mijn favoriete strand is Ingrina. Het is een kleine baai met kristalhelder water, perfect om te duiken en zwemmen. Het restaurant heeft vers gevangen vis en de friet wordt met de hand gesneden! Als Belg kan ik dit erg waarderen haha. Ik heb een hele lijst van leuke restaurants waar ik van hou: Boia in Salema,.Njam in Burgau, Camilo in Lagos, Sunray in Lagos,..

Je favoriete LN-stuk?
Dat is een moeilijke haha! Ik woon letterlijk in LN-breisels. In de winter draag ik graag de Billy-trui. Ik heb er 2 uit de collectie van vorig jaar in blush en gebroken wit :). De schattige Annie en de smiley Sabine zijn ook favorieten die ik altijd draag. Ik ben ook fan van de nieuwe linnencollectie en de Twinkly Tilly.

Waar kom jij tot rust?
Op het strand, in de oceaan. Wind in mijn haar, door de zon gekust worden, vitamine D opzuigen. Een goed boek lezen of met vrienden op kleine golven surfen.

Heb jij een levensmotto?
Ja, ik wil. Vanwege recente gezondheidsproblemen bekijk ik het leven van dag tot dag en geniet ik meer van de kleine dingen dan voorheen. Dit kan van alles zijn. Ik probeer ze vast te leggen en in een doos te stoppen en als het leven zwaar is, kan ik teruggaan naar die herinneringen.

Wat is je grootste droom of andere dingen die je wilt bereiken?
Eerlijk gezegd denk ik dat ik die al heb. Ik had deze droom lang geleden en op de een of andere manier heb ik hem bereikt door mijn hart en intuïtie te volgen. Ik weet dat het een beetje zweverig klinkt, maar dit is hoe het gebeurde. Misschien droom ik echt van een enorm platform voor vrouwen waar ze met elkaar in contact kunnen komen en ook nieuwe inspirerende vrouwen kunnen bespreken, leren en ontmoeten. Ik geloof dat vrouwelijke energie verheffend is en ik kan het zien omdat ik dit elke keer zie gebeuren als vrouwen samenkomen in onze retraites.

--

*Katrien draagt ​​ons zwempak gemaakt van overgebleven stof in zwart, geproduceerd in Frankrijk. Op 2 april lanceren we onze limited edition upcycled swimwear collectie. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om snel meer te weten te komen!

--

Bekijk de projecten van Katrien:

  • https://chicksonwaves.com/
  • https://www.onelifelodge.com/

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles