LN Muse: Julie De Laet

LN Muze: Julie De Laet

Julie De Laet

Holistisch vrouwelijk leiderscoach / podcast The Connectique / yoga en meditatie / Liefdevolle moeder van Emilia & Chloé

Hoe gaat het met je en wat zijn de belangrijkste projecten waar je momenteel aan werkt?

Het gaat echt heel goed met mij op dit moment! Alles gaat geweldig en ik heb zojuist mijn nieuwe website gelanceerd. Ik werk aan veel nieuwe projecten. Volgende week heb ik tweedaagse retraites die ik mede-organiseer. Volgend jaar is er een nieuw coachingprogramma: The Connectique Journey (de deuren zijn nu open met vroegboekkorting en een speciale kortingscode voor LN-fans) dus het is allemaal erg spannend en ik heb er zin in!

Ik ben een holistische coach voor ambitieuze en succesvolle vrouwen. De Connectique verwijst naar twee dingen: de verbinding tussen je hoofd, hart en intuïtie en een metaforisch boetiekresort. Het is een plek in jezelf waar je stil kunt staan, kunt reflecteren en helderheid kunt vinden. Van daaruit kun je de verbinding met je ware zelf herstellen.

Ik geloof echt dat alles wat je moet weten om belangrijke beslissingen te nemen (moet ik de promotie nemen, moet ik de sprong wagen? , …) al in je zit, WEET JE! *lacht. Vaak verliezen we deze verbinding omdat we het zo druk hebben. We zijn net wandelende hoofden. Met The Connectique nodig ik je uit om de tijd te nemen om opnieuw verbinding te maken en het antwoord te vinden op waar we in jezelf mee worstelen. Ik help vrouwen met tools als reflectie, journaling, ademwerk; meditatie, visualisaties, lessen in mindset, … Het is 50% pragmatisch, 50% holistisch.

Hoe begin jij je dag?

Ik ben een ochtendmens, dus ik ga graag vroeg naar bed. Ik word rond zes uur wakker en blijf dan nog wat langer in bed liggen om te mediteren of wat rustige rekoefeningen te doen. In het weekend ga ik naar mijn oefenruimte om yoga te doen op mijn mat, maar doordeweeks is dit de perfecte start omdat ik niemand wakker wil maken.

Hierna is het kindertijd. Als ze op school zijn, neem ik nog een moment voor mezelf om mijn dag te beginnen en ga op blote voeten naar buiten om de dauw op te vangen. Daarna houd ik een dagboek bij. Hoe ziet mijn ideale dag eruit, wat moet ik doen om dit te bereiken, hoe voel ik me, enzovoort.

Waar laat jij je inspireren?

Ik haal veel inspiratie uit boeken en podcasts. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en als ik ergens in geïnteresseerd ben, heb ik de neiging om er heel veel boeken over te kopen en er echt van te genieten *lacht

Vertragen brengt mij ook inspiratie. Maar soms heb ik een levendigere omgeving nodig, zoals een stad, een museum of een prachtige boetiek, om mij in een creatieve ruimte te brengen. Het hangt echt van mijn humeur af of ik rust of opwinding nodig heb.

Wat zijn je favoriete plekken? (Om op vakantie te gaan, in België, eetgelegenheden …?)

Ik hou van het Mandali-retraitecentrum in de Italiaanse bergen. Het is een yoga retraitecentrum en het is zo mooi! Ik probeer één keer per jaar alleen te reizen en dit is de perfecte plek. Ik heb ook het esthetische deel nodig *lacht

Maar ik hou net zo veel van de Kalmthoutse Heide.

Sommige plaatsen waar ik graag naartoe ga in Antwerpen zijn Pilar, Cordobar of de Domestique in de ochtend. Ik zoek graag een plekje op het terras en drink een kopje koffie met een amandelcroissant en mensen kijken.

Ik hou ook van Londen en vooral van Richmond. Het is zo'n leuke buurt, zo gezellig en typisch Engels. Ik heb in Londen gestudeerd, dus ik ben er een beetje nostalgisch naar.

Waar kom jij tot rust?

Een heel saai antwoord, maar dan thuis! Ik ben graag thuis, we hebben een heel mooi huis en in het weekend lees ik graag een boek voor de open haard. Ook boeken, wandelingen en meditatie brengen mij rust. Maar een goed glas wijn en lachen met een dierbare vriend helpt ook altijd.

Je favoriete LN-stuk?

De slordige Stevie! Ik woon in dit breisel. Vooral de afgelopen weken, toen ik bezig was met de nieuwe website, wilde ik gewoon iets gezelligs maar ook gekleeds aandoen. Het enige wat je nodig hebt is een goede spijkerbroek en deze trui en je bent klaar om te gaan! En het houdt mij heerlijk warm!

Ik heb ook hoofdbanden van lang geleden en een tijdje terug heeft Emilia (een van mijn dochters) er een geprobeerd en wilde hem graag dragen. Het gebeurt, ze begint items uit mijn kast te claimen *lacht.

Heb jij een levensmotto?

Mensen zoeken antwoorden buiten zichzelf, maar eigenlijk zit alles wat je moet weten in jezelf! Je weet alles al, maar moet de tijd en ruimte vrijmaken om de duidelijkheid te krijgen die je nodig hebt.

In mijn coaching doe ik ook systemische oefeningen, ik zie hoe iemand zich voelt, hoe hij zijn lichaam vasthoudt, hoe hij beweegt… Mijn taak als coach is om te observeren, te zien wat er gebeurt en hem op zijn pad te helpen. Het is zeer interessant!

Wat is je grootste droom of dingen die je wilt bereiken?

Op persoonlijk vlak ben ik erg blij, ik wil eigenlijk dat alles hetzelfde blijft.

Op professioneel vlak wil ik zoveel mogelijk vrouwen bereiken. Ik droom ervan een boek te schrijven en ik wil echt impact maken. Ik wil zoveel mogelijk vrouwen inspireren om dat rustige moment te nemen om in contact te komen met zichzelf en helderheid te vinden.

Speciaal voor LN Knits-fans is er een kortingscode waarmee je bovenop de early bird 66 euro korting krijgt op de Connectique online Journey . Code: LNKNITS, geldig tot 30 december.

Ellen: 'Ik heb onlangs de cursus Connectique gevolgd, met een combinatie van groeps- en één-op-één sessies. Ik heb mij enorm geholpen om mijn innerlijke rust te vinden en een betere balans te vinden tussen mijn veeleisende baan en (zeer) veeleisende meisjes (*lacht). Ik heb nieuwe technieken geleerd om mijn kalmte te (her)vinden en om over het algemeen een meer ontspannen en zelfverzekerde vrouw te worden. Ik heb het gevoel dat ik veel veranderd ben als ambitieuze ondernemer, als liefhebbende moeder en echtgenote, als betere vriendin. En onderweg ontmoette ik ook een aantal geweldige vrouwen, die met dezelfde problemen worstelden. Het is zo fijn om te weten en te voelen dat je niet alleen bent. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Een echte investering in jezelf en anderen!


laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles