LN Muse: Julie D’heygere

LN Muse: Julie D'heygere

Julie D'heygere

Oprichter van Think Tomato / Moeder van twee prachtige jongens / Liefdevolle moeder / een waanzinnige geweldige energie

Op een koude januariochtend bezocht ik Julie thuis waar ze verse ratatouille maakte met haar magische tomatensaus. Daarna nam ze me mee naar haar kantoor waar we thee dronken, lunchten en spraken over het leven van een ondernemer en werken aan je passie. 

Hoe gaat het met je en wat doe je tegenwoordig?

Ik ben erg goed, een beetje moe! *lacht*. De belangrijkste dingen die momenteel in het leven gebeuren, zijn mijn tomatensaus van Think Tomato op de markt brengen en een liefhebbende moeder en echtgenote zijn. Al mijn tijd is gewijd aan deze twee dingen, ik heb momenteel geen tijd voor iets anders *lacht*.

Ik ben pas twee jaar geleden begonnen met Think Tomato en het merk groeide enorm snel. Ik focus me nu dus vooral op sales en marketing en het aansturen van mijn kleine team. Het feit dat het zo snel gaat is best gaaf, maar je moet ook de juiste beslissingen nemen. Zo staat de productie nog heel dicht bij mij maar wordt nu om kwaliteitsredenen in een grootkeuken geproduceerd. Als je alles alleen doet, kun je niet groeien. Ik vind het ook super belangrijk dat iedereen, ook ik, gelukkig is op het werk, dus ik ben degene die hierop waakt.

Hoe begin jij je dag?

Ik begin mijn dag met veel stress. Het is elke ochtend zo'n haast met de kinderen (het zijn net kleine energieke hondjes *lacht*) en het is super moeilijk voor mij, ik kan er niet mee omgaan. Ik ben niet echt een ochtendmens.

Na die drukte kom ik hier op kantoor en word ik meteen rustig. Ik ontbijt hier terwijl ik mijn mail check. Mijn werk geeft me niet veel stress om eerlijk te zijn, want Think Tomato voelt niet als werk, en dat is de droom. Het is echt mijn grootste passie. Natuurlijk is er stress op het werk, zoals batches saus die mislukt zijn, maar ik kan het gemakkelijk loslaten.

Waar laat je je inspireren?

Think Tomato begon met mijn favoriete recept, Parmigiana. Toen Leo werd geboren, had ik geen tijd om verse tomatensaus te maken. Na 20 potten slechte tomatensaus was ik klaar. Mijn Parmigiana smaakte niet meer zo goed als voorheen en ik begon mijn eigen tomatensaus te bewaren om wat tijd te besparen. Met deze keukenhack is Think Tomato geboren!

Op kantoor brainstormen we af en toe met het team over nieuwe recepten. Ik heb er een paar die ik zelf heb uitgevonden, maar we hebben ook een inspiratieboek waarin je bijvoorbeeld recepten van Pascale Naessens of Ottolenghi hebt maar je gebruikt mijn saus erbij. Ik wil niet beweren dat ik veel nieuwe recepten heb uitgevonden, maar ik wil iedereen de eenvoudige opties van Think Tomato laten zien.

Waar kom jij tot rust?

Nu op kantoor omdat het hier zo natuurlijk voelt. Dit is waar ik moet zijn op dit punt in mijn leven. Hardlopen geeft me ook rust, dus dat moet ik weer oppakken. Ik moet echt meer tijd voor mezelf nemen, anders houd ik het zo niet vol.

Wat zijn je favoriete plekken? (Om op vakantie te gaan, in België, eetgelegenheden … ?)

Super cliché maar thuis, zeker met mijn gezinnetje. Ik hoef niet op een wit strand onder een paar palmbomen te zijn. Geef me mijn huis, een lange strandwandeling met mijn kinderen en man, geen stress en ik ben de gelukkigste persoon die er is.

Wat is je favoriete LN-stuk?

Ik twijfel tussen twee stukken, laat me niet kiezen!

De Holly-trui of de Dotty Daisy. Ik draag ze altijd. Ik ben overdag erg actief en voel me zo op mijn gemak bij het merk. De pasvorm is los en comfortabel maar toch erg vrouwelijk. Het zit ook in de mooie details en het past bij alles in mijn kast. Ja, ik ben een echte fan!

Wat is je grootste droom of zijn er dingen die je wilt bereiken?

Persoonlijk: gelukkig en gezond blijven bij mijn gezin. Ik wil die perfecte balans vinden tussen werk en leven. Op dit moment ga ik de goede kant op. Ik slaag erin om een ​​cadeau te zijn en een liefhebbende moeder en echtgenote, ik kan er zijn voor mijn familie en vrienden, Think Tomato gaat geweldig, hoewel ik nog maar het begin ben. Nu moet ik wat meer tijd voor mezelf maken *lacht*.

Qua werk droom ik dat iedereen een Think Tomato pot in de keuken heeft staan, dat het een pot Nutella wordt. Ik wil iedereen inspireren met mijn recepten en tomatensaus.

Heb jij een levensmotto?

Absoluut: jongleren met de 5 levensballen.

Je jongleert altijd met 5 ballen in het leven. Eentje is van rubber en dat is werk. De andere zijn van glas en zijn familie, gezondheid, vrienden en integriteit. Je jongleert de hele tijd door het leven en als die van rubber valt, springt hij terug. Maar als een van de anderen valt, zit er een barst in.

Werk kan soms vallen, het is oké. Maar wees voorzichtig met de andere en neem ze nooit als vanzelfsprekend aan. 

--

Ontvang je eerste batch 'Think Tomato Free Shipping' en ontvang een gratis 'Think Inspiration'-boek ter waarde van € 20 met de code LNKNITS.
(*vergeet niet om het boek toe te voegen aan je winkelwagentje voordat je afrekent)

Ellen: " Ik ben een echte Think Tomato-addict. Ik kan echt niet zonder. Think Tomato is als een 'LNknits': als je eenmaal Think Tomato gaat, ga je nooit meer terug." De smaak is zoet, zacht en verslavend. Ook zijn mijn meisjes echt dol op Julie's saus. Terwijl Lily meestal allergisch is voor alle tomatensauzen, is ze niet allergisch voor Julie's verse en natuurlijke Think Tomato.'


laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles