LN Muse: Jennifer Cnops

LN Muse: Jennifer Cnops

Jennifer Knops

Oprichter van RESET / Pre- en postnatale trainer / Diëtist / Yogi / Schrijver / Mama van El, Nim* en Nala

Hoe gaat het met je en wat doe je in het leven?

Het gaat goed met mij, heel blij maar erg moe. Nala is nu 8 maanden oud, dus de nachten zijn erg zwaar in combinatie met het hebben van een eigen bedrijf.

Aan de zakelijke kant heb ik zojuist een nieuwe app gelanceerd, een online sportschool met krachtoefeningen, cardio, pilates, yoga en korte work-outs speciaal voor moeders. De app heeft ook een maaltijdgids waarvoor ik nieuwe recepten moet maken. Het doel is om een ​​haalbare gezonde levensstijl te behouden, ook met een baby.

Ook heb ik 3 boeken geschreven: het eerste gaat over een combinatie van gezond eten en de wetenschap erachter, mijn tweede boek ging over gezond blijven en sporten tijdens de zwangerschap. De bedoeling van mijn derde boek was om de postpartum van mijn zoontje te maken, maar helaas zijn we hem aan het einde van de zwangerschap kwijtgeraakt. Ik wilde de publicatie van het boek annuleren, maar ging er uiteindelijk mee door. Mijn derde boek is vooral gericht op gezond leven voor moeders en alle opbrengsten gaan naar het “Berrefonds”, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het helpen van ouders die hun baby’s hebben verloren.

Hoe begin jij je dag?

De afgelopen 8 maanden is alles anders geweest *lacht. Meestal beginnen we de ochtend voor de tv, zodat de kinderen rustig wakker kunnen worden. Ik haat de ochtendspits. Zij drinken hun melk, wij drinken koffie en dan maak ik smoothies voor iedereen. Dan is het tijd voor school en ga ik hier thuis aan de slag. Als de kinderen thuis zijn en er komt een oppas, dan ga ik graag koffie drinken en wat werk doen in een koffietentje.

Mijn dagen bestaan ​​vooral uit content maken voor mijn app en samenwerkingen, nieuwe recepten schrijven, trainingen opnemen, soms doe ik mijn boekhouding, saai! *lacht. Ik hou van de afwisseling.

Waar laat jij je inspireren?

Ik koop graag kookboeken en kook ermee, maar ik volg nooit het recept. Ik voeg er altijd mijn eigen draai aan toe, extra ingrediënten of pas het recept aan. I vind ook veel inspiratie op Instagram, en tijdens het luisteren naar podcasts over wetenschap en gezond eten.

Ook als ik tijd heb om na te denken tijdens een lange wandeling of tijdens het hardlopen, komen er vaak nieuwe ideeën naar voren.

Wat is een stad waar je altijd al van hebt gedroomd om naartoe te reizen?

Als ik zou kiezen met mijn kinderen in gedachten, zou ik graag teruggaan naar Bali om ze het te laten ervaren. Op persoonlijk vlak heb ik in het verleden altijd ver weg gereisd dus je kunt mij altijd verleiden met een reis naar Japan, Peru, Zuid-Afrika, ... alles klinkt goed! *lacht

Waar kom jij tot rust?

Na 20.00 uur liggen de kinderen in bed en ben ik vrij, dan doe ik altijd wel wat beweging. Als ik veel energie heb, doe ik een zwaardere work-out, maar anders yoga. Ik doe nu ook mijn lerarenopleiding. Yoga geeft mij veel rust. Ook al duurt het maar 10 minuten, zoek gewoon een rustig moment op de dag.

Een bijzondere plek voor mij is Ibiza, mijn ouders hebben daar een huis. Na het verlies van onze zoon hebben we daar bijna 2 maanden doorgebracht. Dat bood de ruimte om te kunnen rouwen en de schoonheid van het leven te herontdekken. Het was tijdens de 2e lockdown dus daar was ook niemand. Voor mij is Ibiza onze plek om als gezin opnieuw verbinding te maken en tijd voor elkaar te maken.

Wanneer/waar draag je je LN-stuk?

De hele dag, elke dag! Bijna al mijn truien zijn van LN Knits en ik koop niet zoveel kleding voor mezelf. Ik heb een tijdje geleden besloten om te stoppen met het kopen van fast fashion, dus 90% van mijn truien zijn LN. Ik draag ze altijd als dagelijkse kleding omdat ze zo mooi en comfortabel zijn.

Heb jij een levensmotto?

Niet echt een levensmotto, maar wat ik op de harde manier heb geleerd, is dat geluk in het leven niet bestaat uit de grote momenten zoals trouwen of een huis kopen. Het zijn de kleine dingen zoals een knuffel, ergens lekker koffie drinken, een momentje met je kinderen op de bank. Geluk zit in al deze kleine momenten waaruit het leven bestaat.

Wat wil je over 10 jaar doen?

Naast dat ik er voor mijn kinderen ben, hoop ik mijn bedrijf te blijven laten groeien en meer jonge vrouwen in de vroege stadia van het moederschap te helpen, ondersteunen en inspireren.

Ik hoop ook dat mijn kinderen gezond en gelukkig zijn, want na het verlies van mijn zoon is het meer dan ooit duidelijk dat dit het belangrijkste in ons leven is.

Binnen 10 jaar wil ik de referentie zijn in België op het gebied van pre- en postnatale sport.

5 korte vragen:

Hoe zou jij jezelf omschrijven in 3 woorden?
Enthousiast, vrolijk en vriendelijk

Welk kledingstuk moet iedereen hebben?
Yoga broek!

Wat laat jou het meest lachen?
Ik zie mijn twee dochters met elkaar omgaan en spelen.

Waardoor voel jij je het meest jezelf?
Als ik aan het werk ben. Wat ik doe is mijn passie, en ik ben op mijn best als ik gepassioneerd ben.

Wat zijn de drie dingen waar je niet zonder kunt?
Koffie, mijn Kindle en kaarsen.


laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles