LN Muse: Eline Verbeke

LN Muze: Eline Verbeke

Basis Billy lichtgrijs

Eline Verbeke

Fotograaf en Creatief / Oprichter van This is Curated / liefhebber van lekker eten en biologische wijn / altijd op zoek naar de schoonheid in dingen.

Rosa muts lichtgrijs

Tijdens een herfstweekend reed ik met cameraspullen en mijn favoriete LN-stukken van dit seizoen naar Noord-Frankrijk om wat foto's te maken. Daarna had ik een gesprek met mijn vriend (die ook deze prachtige foto's maakte) over werk, leven en dromen. 

Hoe gaat het met je en wat doe je precies in het leven?

Het gaat eigenlijk best goed met mij op dit moment en ik ben heel dankbaar. Ik hou van het leven dat we momenteel leiden. Ik hou van mijn werk, ik kan veel reizen en we genieten volop van het leven.

Mooie Lutie jurk zwart

Op dit moment werk ik als freelance fotograaf en creatief, dus ik maak content voor merken die mij nauw aan het hart liggen. Daarnaast heb ik een platform genaamd This is Curated over reizen, waar ik mijn favoriete plekken opsom om te drinken, eten en bezoeken over de hele wereld.

Hoe begin jij je dag?

Ik snooze mijn wekker ongeveer 50 keer en sta dan op. Dan hangt het ervan af wat voor dag ik voor de boeg heb. Als ik thuis werk, begin ik mijn dag met hardlopen of sporten, drink ik koffie en doe het rustig aan. Als ik op de set moet zijn of bij een klant moet werken, is het meer een ochtendspits. Ik wil zeggen dat ik een ochtendmens ben, want ik hou van vroege ochtenden als alles nog rustig en kalm is, maar ik hou ook van mijn bed. *lacht

Dotty Daisy-maretak

Waar vind je inspiratie voor werk of projecten?

De cliché dingen die ik vermoed: Instagram, kunst, kleurencombinaties die ik op straat zie, boeken, architectuur. Ik raak ook erg geïnspireerd als ik reis, nieuwe plekken ontdek en lekker eet. Mijn hoofd is nooit uitgeschakeld, ik ben altijd op zoek naar de schoonheid in de dingen en mijn camera zit aan mijn hand geplakt. *lacht

Wat zijn je favoriete plekken? (Om op vakantie te gaan, in België, eetgelegenheden …?)

Wilt u de volledige lijst*? *lacht. Ons leven draait om eten en wijn. Wij houden ervan om nieuwe plekjes en steden te ontdekken en uit eten te gaan. Het is echt moeilijk om een ​​paar plaatsen te kiezen. Dit zijn enkele van mijn favoriete restaurants in België:

 • Magma (Mechelen)
 • Album (Antwerpen)
 • Mico en Jon (Antwerpen)
 • Maru (Brussel)

  Ik bezoek Italië ook graag in de zomer en Kopenhagen is absoluut mijn favoriete stad aller tijden ter wereld. Ik hou van de sfeer, de stijl van de mensen daar en het eten. Altijd het eten.

  *Als je de volledige lijst wilt, volg dan @thisiscurated_

  Waar ga jij heen om tot rust te komen?

  Dicht bij de zee en in de natuur. Wij houden van wandelen, een weekendje Frankrijk of Zeeland doorbrengen of een busje huren om rond te rijden en te stoppen in de middle of nowhere. We maken een vuur, grillen wat groenten en ik ben de gelukkigste mens ter wereld. Ik heb een zeer rusteloze geest en hier kan ik enigszins kalmeren *lacht

  Ik hou er ook van om uit eten en drinken te gaan en tijd door te brengen met de mensen van wie ik hou, en even de tijd te nemen om te praten en weer verbinding te maken.

  Je favoriete LN-stuk?

  Ik ben echt een grote fan van de Rosa muts! Het past perfect en ik heb het waarschijnlijk in elke kleur nodig. Ik ben ook dol op mijn Dotty van vorig seizoen. Ik hou ervan hoe zacht het aanvoelt op je huid (ik haat jeukende breisels!) en je kunt het voor elke gelegenheid dragen. Als ik niet weet wat ik moet dragen, is de kans 90% dat ik een LN-kledingstuk kies om mijn look af te maken.


  Heb jij een levensmotto?

  Ik ben ervan overtuigd dat alles met een reden gebeurt. Heb je de baan niet gekregen? Er zal iets beters komen. Lukte het niet met de persoon waarvan je dacht dat hij de liefde van je leven was? Dan was het niet de liefde van je leven *lacht. Deze gedachten hebben mij door de jaren heen een stuk rustiger gemaakt. Wat voor jou bedoeld is, zal altijd zijn weg naar jou vinden.

  Wat is je grootste droom of wil je iets bereiken?

  Persoonlijk: zoek een goede balans tussen werk en privé. Ik ben een beetje een workaholic omdat ik eigenlijk heel graag werk en dingen creëer. Maar ik moet ervoor zorgen dat ik ook (meer) tijd maak voor mezelf, mijn sociale leven en mijn gezin.


  Ik droom er ook van om naar Kopenhagen te verhuizen. Misschien niet voor altijd, maar ik wil graag ervaren hoe het voelt om een ​​tijdje in een ander land te wonen.

  Qua werk wil ik blijven doen wat ik nu doe, nog steeds voor de beste klanten ooit werken en misschien nog wat creatievere modeprojecten fotograferen. We zullen zien wat de toekomst brengt! 


  laat een reactie achter

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


  Dit vind je misschien ook leuk

  Bekijk alles