LN Muse: Astrid Coppens

LN Muse: Astrid Coppens

Astrid Coppens Astrid Coppens

Moeder van Billie-Ray / Ontwerper / Presentator / LN Lover

Astrid Coppens

Astrid Coppens

Op een zonnige en winderige herfstdag bezochten we Astrid in haar gezellige appartement aan zee - haar tweede thuis en gelukkige plek - waar we spraken over haar dagelijks leven, haar grote liefde: Billie-Ray en wat er momenteel in haar leven gebeurt direct.

Astrid Coppens Hoe is het leven en wat zijn je grootste projecten op dit moment?

Mijn fulltime baan op dit moment is Billie-Ray's moeder zijn. *lacht* Dit is mijn favoriete baan en het neemt het grootste deel van mijn tijd in beslag. Daarnaast doe ik presentaties en wat tv-werk, maar ik ben selectiever geworden in de projecten die ik aanneem. Ik heb een grote passie voor mode en ben bezig aan mijn 20e seizoen van mijn eigen Astrid Black Label collectie, en samen met mijn man heb ik ook een kinderlabel genaamd 'Billie-Ray by Woody'.

Dus erg drukke dagen hier!

Astrid Coppens Hoe begin jij je dag?

Billie-Ray wordt wakker en ik probeer zoveel mogelijk tijd met haar door te brengen. Meestal begint mijn dag om 5.30 uur. We spelen samen, ontbijten samen en ik probeer haar aan te kleden, ze draagt ​​momenteel graag jurken *lacht*. Nadat ik haar heb afgezet bij de crèche, maak ik het huis een beetje schoon en begin ik e-mails te beantwoorden. Mijn dagen veranderen van dag tot dag, afhankelijk van welke projecten ik heb. Soms heb ik een fotoshoot, de volgende dag moet ik social media content maken of heb ik opnames. Ik heb geen echte routine, ik heb een paar koffie nodig, en ik ben altijd super druk met mijn dochter.

Astrid Coppens Waar laat je je inspireren?

Ik probeer en doe graag mijn eigen ding, ik kijk niet echt naar andere mensen voor inspiratie. Ik probeer zo natuurlijk mogelijk te zijn, niet alleen in hoe ik eruitzie, maar ook in hoe ik dingen doe, mijn werk, wat ik op sociale media plaats. Alles wat ik doe is nogal automatisch. Wel haal ik veel inspiratie uit de echte modebladen.

Astrid Coppens Waar kom jij tot rust?

De kust brengt me een vrede die ik nergens anders op aarde ken. Ik heb veel meegemaakt en de zee kalmeert me altijd. Gewoon het geluid van de golven, de wind en vogels horen. Niets kan het verslaan. Billie-Ray is ook een echt strandmeisje. *lacht*`. We hebben haar zo snel mogelijk naar zee gebracht, ze was nog maar 2 weken oud. De kust is echt mijn thuis.

Astrid Coppens

Astrid Coppens Waar haal jij je mode-inspiratie vandaan?

Ik haal mijn inspiratie uit de grote modemerken, ik kijk naar de kleuren die ze combineren, beroemdheden op de rode loper en hoe ze gekleed gaan door hun stylisten, en de trends in het buitenland. Buiten België zijn ze meer fashion-forward. Dit alles probeer ik te integreren in mijn eigen kledinglijn. Ik haal ook inspiratie uit de architectuur, nu nog meer dan vroeger omdat we een woning bouwen in Antwerpen.

Astrid Coppens Wat zijn je favoriete plekken? (Om op vakantie te gaan, in België, eetgelegenheden … ?)

Zeker Knokke. Ik hou van de kust en het is echt mijn tweede thuis. De mooiste plek waar ik ooit ben geweest is Maui in Hawaii. Ik heb nog nooit zoiets gezien en nu is alles een teleurstelling *lacht*. Toen ik in Amerika woonde, hebben we daar veel gereisd, maar nu is het een beetje te ver weg. Ook Italië heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb een paar jaar in Milaan gewoond toen ik model was. Ik hou van het eten en de mensen, het is zo'n elegant land. Last but not least: New York. We gaan in december voor ons jubileum en het wordt onze eerste reis zonder onze dochter. New York inspireert me altijd. Als het op eten aankomt, ben ik dol op ramen-noedels, het is altijd goed!

Astrid Coppens Je favoriete LN-stuk?

Absoluut de Sloppy Stevie. Het is zo'n nonchalant stuk en ik hou ervan om het te stylen met accessoires en stoere boots.

'Wat ik heel belangrijk vind aan gebreide kleding, is dat de breisels niet verharen of de wol niet stekelig is. Er zijn niet veel breisels die zo aanvoelen, en LN vinkt alle vakjes aan. Wanneer u een LN-stuk koopt, is het een eeuwig stuk. De kleuren zijn altijd zo goed samengesteld en flatterend. Ik ben een grote fan!'

Astrid Coppens Wat is je grootste droom of andere dingen die je wilt bereiken?

Als ik ouder ben en Billie-Ray aan het werk is, zou ik heel graag een huisje willen hebben in Maui aan het strand. Gewoon het simpele leven in de natuur. Voor mij is dit de ultieme droom! 


laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles