Repair & Refresh Service

Omdat we willen dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun favoriete LN Knits stuks, hebben we een Repair & Refresh Service in het leven geroepen.

Hieronder vind je al de info die je nodig hebt.

Een gaatje in je trui? Wij repareren het!
Repair Service

Af en toe kan het al een gebeuren dat je met je trui blijft haken en er een gaatje in trui ontstaat. Onze in-house brei-experte gaat met je trui aan de slag en zorgt ervoor dat hij terug in orde is!

Hoe gaat de Repair Service nu in z'n werk.

🧶 Eerst en vooral dien je een Repair Service ticket aan te kopen. Zo'n ticket kost €5 om je item terug te verzenden. De service op zich, is gratis voor stuks die afgelopen 3 jaar aangekocht zijn. Is je stuk ouder en moet er iets gerepareerd worden? Neem dan contact op via hello@lnknits.com en dan bekijken we het samen met jou.

🧶 Vervolgens vul je het online formulier in waarbij wij weten welke items er onze richting uitkomen.

🧶 Daarna bezorg je ons je item(s) via Bpost of kom je deze binnenbrengen op ons kantoor : Oude Baan 43, 2930 Brasschaat (dit is ook het verzendadres). Deze kost is ten laste en op eigen risico van de klant. We raden dus ten zeerste aan om gebruik te maken van een Track & Trace code.

🧶 Van zodra we je item(s) hebben ontvangen gaan we ermee aan de slag. Hou er rekening mee dat reparaties tot 4 weken kunnen duren aangezien de reparaties handwerk zijn.

🧶 We sturen je item(s) terug op van zodra ze klaar zijn of we geven je een seintje wanneer je je item(s) terug kan komen ophalen.

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.
Wij maken je favoriete knits terug als nieuw!
Refresh Service

Door de hoge kwaliteit van onze wol, begint jouw favoriete stuk op te wollen. Dat is dus heel normaal! Om je stuk zo lang mogelijk mooi te houden bieden wij gratis onze Refresh service aan!

Hoe gaat de Refresh Service in z'n werk:

🧶 Koop een Repair Service ticket aan. Dit ticket is zodat we je LN knits daarna kunnen terugsturen.
Of boek een afspraak om je stuk binnen te brengen.


🧶 Stuur een mailtje naar hello@lnknits.com en laat ons weten welke stuks je graaf wil opsturen.

🧶 Daarna bezorg je ons je item(s) via Bpost of kom je deze binnenbrengen op ons kantoor : Oude Baan 43, 2930 Brasschaat (dit is ook het verzendadres). Deze kost is ten laste en op eigen risico van de klant. We raden dus ten zeerste aan om gebruik te maken van een Track & Trace code.

🧶 Van zodra we je item(s) hebben ontvangen gaan we ermee aan de slag.
Je items worden in onze speciale LG Stomer gestoken. Vervolgens worden je stuks met de hand bijgeknipt (dit is 1,5uur werk). Omdat er enorm veel tijd kruipt in het opfrissen van je stuks, moet je rekenen dat je je stuks maximum 6 weken zal moeten missen.

🧶 Van zodra je item(s) opgefrist zijn, geven we je een seintje en sturen we de stuks terug naar je op. Dit zit mee inbegrepen in de prijs van je Refresh Service ticket!

Hou er rekening mee dat we slechts 3 items per seizoen aanvaarden om op te sturen via onze Refresh Service.

Ga je liever zelf aan de slag?

Wist je dat je een eigen Refresh Service at home kan hebben? Wij hebben een heel gamma aan producten waarmee je zelf je stuks kan opfrissen.