LN Knits Pre-loved Project

Voorwaarden

Alle voorwaarden

Wat moet je juist doen?

Stap 1 - Meld je stuk aan

Vul het formulier hieronder in. Zo weten wij welk stuk er onze richting uitkomt en kunnen we alles goed bijhouden.

Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie meegeeft via het formulier. Mocht één van de vragen niet geheel duidelijk zijn of mocht je nog een vraag hebben in verband met het formulier, contacteer ons dan via hello@lnknits.com. We helpen je graag verder.

Mocht je een stuk willen inruilen waar een gaatje in zit en dus niet voldoet aan onze voorwaarden, mag je ons eerst een mailtje sturen. Dan bekijken wij of we het stuk kunnen repareren en als nog aanbieden.

Meld je stuk aan

Stap 2 - Bezorg ons je stuk & wij frissen ze op

Je kan tussen 4 mei en 26 mei je stuk aan ons bezorgen. Dit kan door het op te sturen of door het persoonlijk te komen afgeven op ons kantoor te Brasschaat.

Kom je je stuk persoonlijk afgeven? Dan kan je van maandag tot donderdag tussen 9u en 17u bij ons terecht. We zien je graag dan!

Adres: LN Knits, Oude Baan 43, 2930.

Als we je toegestuurde stuk hebben binnengekregen, gaan we nakijken of je stuk voldoen aan onze voorwaarden*.

Als je stuk voldoet aan de voorwaarden, gaan wij ermee aan de slag en frissen we je stuk op!

Stap 3 - Ontvang je beloning

Voor de voucher hanteren we een algemene regel. Je krijgt een voucher van 15% van je aankoopbedrag van het stuk dat je inruilt.

Mocht je een stuk inruilen dat wij herstellen maar toch aanvaarden, zal de waarde van de voucher lager zijn dan het initiële aankoopbedrag. Van zodra je akkoord bent, sturen wij je voucher naar je toe.

Van zodra we je stuk hebben aangekregen bezorgen we je een kortingscode die je vervolgens op onze webshop kan gebruiken. Omdat we elk stuk zorgvuldig nakijken, kan het tot 14 dagen duren om je voucher te ontvangen.

Heb je nog vragen? Stel ze dan hier!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.